Udskiftning af vinduer

Vi kan stå for udskiftning af vinduer på din bolig. Kontakt os i dag og lad os sammen finde en løsning på det.

INDHENT TILBUD

Få monteret nye vinduer der holder på varmen

Er dine nuværende vinduer gamle og utætte, og er det derfor blevet tid til at få dem skiftet ud med nogle nye vinduer? Så er du kommet til det helt rigtige tømrerfirma. Hos NJ Byg ApS står vi klar til at sikre dig en professionel udskiftning af vinduer, så du kan få et bedre indeklima og samtidig spare penge på dine varmeudgifter.

Vi udskifter vinduer for kunder i blandt andet Tarm, Nørre Nebel, Skjern og Ringkøbing, men vi udfører også vinduesudskiftning for kunder i andre nærliggende områder, hvis det er her, der er brug for ny montering af vinduer.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det varierer meget fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få foretaget en udskiftning af vinduer. Prisen hos os afhænger blandt andet af følgende faktorer:

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den udskiftning af vinduer, som du har behov for. På den måde ved du på forhånd, hvor meget din kommende vinduesudskiftning vil komme til at koste dig.

udskiftning af vinduer

Vi står klar med rådgivning & vejledning

Har du nogle spørgsmål i forhold til udskiftning af døre og vinduer, eller har du brug for inspiration, rådgivning eller vejledning, så kontakt os gerne allerede i dag.

ANMELDELSER:

5/5
Udskiftning af tag
NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
Majbritt
Fra Trustpilot
5/5
Kan virkelig
anbefale NJ byg

Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
Dorthe
Fra Trustpilot
5/5
Stor faglig stolthed
Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
Casper
Fra Trustpilot

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

Indhent et tilbud

Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.