Nyt tag

Vi kan lægge nyt tag til dig på professionelvis. Vi har mange års erfaring inden for området og kan helt sikkert også hjælpe dig.

INDHENT TILBUD


  Er det
  blevet tid til en tagudskiftning?

  Nyt tag

  Et tag holder desværre ikke for evigt. Er det blevet tid til, at dit tag skal skiftes ud, så står vi hos NJ Byg ApS klar til at hjælpe dig med at få lagt et nyt tag på huset.

  Vi har stor erfaring inden for tømrerfaget, og vi tilbyder blandt andet professionel udskiftning af tag for kunder i Tarm, Skjern, Nørre Nebel og Ringkøbing. Har du en opgave til os uden for disse områder, så hører vi dog også meget gerne fra dig.

  Vi kan for eksempel lægge nyt tag på:

  Hvad koster et nyt tag?

  Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få lagt et nyt tag på en bygning. Vores priser afhænger af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  Et nyt tag kan dog være en stor udgift, og nogle gange kan det godt betale sig at foretage en tagrenovering i stedet for en tagudskiftning, hvis taget for eksempel er utæt, og utætheden nemt kan repareres.

  I så fald vil du typisk kunne udskyde tagudskiftningen i en årrække, men det er dog langt fra altid, at en renovering af tag er den bedste løsning.

  Få foretaget en vurdering af dit tag

  Vi kommer gerne en tur forbi din adresse i for eksempel Ringkøbing, Skjern, Tarm eller Nørre Nebel for at kigge nærmere på dit tag og vurdere, om du kan nøjes med en renovering, eller om det er nødvendigt at lægge et helt nyt tag på huset.

  Herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en billig pris på lige netop den løsning, som vi vil anbefale dig.

  ANMELDELSER:

  5/5
  Udskiftning af tag
  NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
  Majbritt
  Fra Trustpilot
  5/5
  Kan virkelig
  anbefale NJ byg

  Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
  Dorthe
  Fra Trustpilot
  5/5
  Stor faglig stolthed
  Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
  Casper
  Fra Trustpilot

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
  Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular