Udestue

Overvejer du at få anlagt en udestue for, at udnytte jeres kvadratmeter bedst muligt? Så lad NJ Byg stå for løsningen. Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og kan helt sikkert løfte din opgave.

INDHENT TILBUD

Få en udestue til helårsbrug

Udestuer er en god løsning til dig der ønsker at udvide boligen med flere kvadratmeter. Udestuer kan have mange funktioner, hvad end det skal være som et ekstra rum til at spise eller opholde sig i.

Nu til dags er det muligt at isolere udestuer således at man kan bruge dem året rundt. Lyder dette som noget for dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi fortæller med glæde om hvilke muligheder du har og giver gerne et tilbud på en udestue.

Udestue pris

Prisen for en udestue varierer i høj grad af hvor stor den skal være samt hvilke egenskaber du ønsker. Skal den være isoleret til helårs brug? Ønsker du store vinduer eller skal den udføres i et specielt materiale?

Vi rådgiver med glæde om design og materiale valg, så du får en helt enestående udestue til netop dine behov og ønsker. Da prisen er afhængig af størrelse, materiale og design valg, skal du være velkommen til at kontakte os, så kommer vi med et tilbud på prisen.

Udestue tilpasset dine behov

Udestuer giver nye dimensioner til ens hjem og gør det muligt, at tilføre endnu mere lys og rum til boligen. Uanset om hvilken type udestue du ønsker dig, kan vi løfte opgaven med professionalisme og ekspertise. vi sørger for at udestuen bliver integreret med husets facade og tag. Derved kommer hus og udestue til at komplimentere hinanden.

Vi har stor erfaring inden for tilbygning af udestuer. Vi tilbyder løsninger der er funktionelle, holdbare samtidig med at de er æstetisk pæne.

Hvor skal udestuen placeres?

For at man kan opnå det bedst mulige resultat er det vigtigt, at udestuen bliver placeret helt korrekt i forhold til sollyset. Vi har ekspertisen til at vejlede dig i, hvor den bør placeres for at opnå det bedste resultat.

Dette gælder både placeringen af udestuen men især også med materiale valg, så den kommer til at passe med resten af huset. Vi ønsker udelukkende at opfylde vores kunders ønsker og behov, og sætter en stor ære i at udføre udestuer der opfylder dette.

Tilføj din overskrift her

Beskriv gerne din opgave eller projekt kort, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Vi bestræber os på at svare samme dag inden for alm. arbejdstid.

Vi laver også opgaver såsom nyt tag, overdækket terrasse, udskiftning af vinduer og meget mere

ANMELDELSER:

5/5
Udskiftning af tag
NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
Majbritt
Fra Trustpilot
5/5
Kan virkelig
anbefale NJ byg

Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
Dorthe
Fra Trustpilot
5/5
Stor faglig stolthed
Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
Casper
Fra Trustpilot

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

Indhent et tilbud

Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.