Om os

Læs mere om os, NJ Byg ApS og hvad vi som firma står for på denne side.

INDHENT TILBUD

Om os - hos NJ BYG betyder din mening noget!

Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov. Sammen kan vi komme frem til det bedste resultat uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For at sikre os tilfredse kunder, leverer vi god service og godt arbejde hver gang.

Søger du en pålidelig tømrervirksomhed som går op i faglig stolthed, så tag kontakt til NJ BYG og få et uforpligtende tilbud.

NJ BYG startede i 2021 som en lokal virksomhed i Skjern.
Virksomheden ejes af Nicolai Bækgaard og Jonas Stefansen.

Jonas medejer af NJ Byg

Jonas Stefansen

Om os - Nicolai medejer af NJ Byg

Nicolai Bækgaard

ANMELDELSER:

5/5
Udskiftning af tag
NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
Majbritt
Fra Trustpilot
5/5
Kan virkelig
anbefale NJ byg

Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
Dorthe
Fra Trustpilot
5/5
Stor faglig stolthed
Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
Casper
Fra Trustpilot

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

Nj byg - Din pålidelige partner til alle dine tømreropgaver

Velkommen til Nj-byg, din professionelle tømrervirksomhed med ekspertise i alle slags tømreropgaver. Vi er stolte af at have betjent vores kunder i mange år og har opbygget et solidt ry for vores kvalitetshåndværk og pålidelige service.

Vores erfarne team af tømrere er specialiseret i en bred vifte af opgaver, lige fra udskiftning af vinduer og døre til opførelse af carporte, træterasser, tagrenovering og meget mere. Uanset om du har brug for en mindre reparation eller en omfattende renovering, er vi klar til at hjælpe dig med vores ekspertise og omfattende viden inden for tømrerfaget.

Hos Nj-byg kan vi klare alle slags tømreropgaver. Uanset om du har brug for mere plads til din voksende familie eller ønsker at skabe et ekstra rum til dine hobbyer, kan vores team hjælpe dig med at realisere dine visioner. Vi vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at tilbygningen passer perfekt til din eksisterende struktur og opfylder alle dine behov.

Når du vælger Nj-byg som din tømrerpartner, kan du være sikker på, at du får en professionel og pålidelig service. Vi er kendt for vores opmærksomhed på detaljer, vores høje kvalitetsstandarder og vores evne til at levere projekter til tiden og inden for budgettet.

Indhent et tilbud

Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.