Tømrerarbejde

Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og står klar med professionel rådgivning til dit næste drømmeprojekt. Kontakt os allerede i dag og bliv klogere på hvad vi kan gøre for dig.

INDHENT TILBUD

VI LØSER ALLE FORMER FOR SNEDKER- OG TØMRERARBEJDE

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt NJ Byg ApS.

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

  • Vi lægger gulv og beklæder vægge og lofter med brædder eller gipsplader.
  • Vi opsætter trapper og istandsætter døre og vinduer.
  • Vi tager os af tagkonstruktioner som spær, kviste og vindskeder. Vi bygger sommerhuse, garager og udestuer.

 

Vi er et team af dygtige håndværkere, der sætter en ære i arbejdet med træ. Det er et alsidigt materiale, der kan bruges til det meste og giver robuste, naturlige og æstetiske overflader.

Se nogen af vores primære ydelser nedenfor

Vi har i årenes løb udført en lang række opgaver, herunder kan du se noget af de vi udfører mest af:

Skulle det ske at den opgave du søger ikke står ovenfor, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan helt sikkert også løfte din opgave.

Totalløsninger

Hvis du overlader dit tømrerarbejde til NJ Byg behøver du ikke at kontakte andre håndværkere til at hjælpe med andre dele af byggeprocessen. Hos NJ Byg samarbejder vi med nøje udvalgte lokale håndværkere. Derfor kan vi tilbyde at koordinere og planlægge hele arbejdet, hvis behovet skulle være der.

Vi kan altså tilbyde alt fra enkelte tømrer-snedker opgaver til komplette løsninger som kunde hos NJ Byg.

Rådgivning i øjenhøjde

Hvis du vælger at benytte os som din foretrukne leverandør af tømrer- og snedkeropgaver, får du ikke blot samlet alle dine behov for tømrerarbejde hos et firma. Du er også altid sikret et resultat der stemmer overens med dine forventninger. Vi indgår altid en grundig dialog med dig inden at vi påbegynder vores arbejde, for at være 100% sikker på, at kunne indfri dine ønsker. Samtidig sparrer vi også med dig under byggeprocessen, ligesom vi hjælper dig med at finde den mest optimale løsning.

Rådgivningen og samarbejdet med dig er ikke kun med til at sikre et match mellem vision og virkelighed. Det er også din forsikring om, at du kan have et overblik over pris og projektet allerede fra begyndelsen.

Som en del af Byg Garanti, er du sikret et tilfredsstillende resultat og kvalitetsbevidst håndværk. Du kan læse mere om fordelene ved, at vælge en håndværker som er medlem af Byg Garanti her.

ANMELDELSER:

5/5
Udskiftning af tag
NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
Majbritt
Fra Trustpilot
5/5
Kan virkelig
anbefale NJ byg

Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
Dorthe
Fra Trustpilot
5/5
Stor faglig stolthed
Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
Casper
Fra Trustpilot

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

Indhent et tilbud

Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.