Overdækket terrasse

Få en bygget en overdækket terrasse af professionelle. Vi har kompetencerne og erfaringen til, at løfte din opgave.  Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde en løsning.

INDHENT TILBUD

Sid i læ og tørvejr hele året rundt

Kunne du tænke dig et sted i din have, hvor du kan sidde i tørvejr og læ hele året rundt? Så kan en overdækket terrasse være den helt rette løsning – og den kan vi hos NJ Byg ApS hjælpe dig med at bygge.

Vi har stor erfaring som tømrer, og vi kan bygge mange forskellige typer terrasser i træ både med og uden overdækning. Vi bygger blandt andet overdækkede terrasser for kunder i Skjern, Tarm, Nørre Nebel og Ringkøbing samt i andre omkringliggende områder. Skal vi også bygge en terrasse med overdækning for dig?

Hvad koster en overdækket terrasse?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få bygget en overdækket terrasse af et tømrerfirma. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger i høj grad af dine individuelle ønsker og behov. Det kan for eksempel være i forhold til:

Når du vælger at lade vores firma bygge en overdækket terrasse, så kan du være helt sikker på, at du får en solid og holdbar konstruktion, der kan holde i de næste mange år, og at arbejdet bliver udført til en rimelig pris.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på en overdækket terrasse, der matcher alle dine individuelle ønsker og behov. Vi står også klar med inspiration og rådgivning, hvis du har brug for det.

Vi bygger overdækkede terrasser for kunder i Skjern, Tarm, Nørre Nebel og Ringkøbing såvel som mange andre steder.
Vi tilbyder også hjælp til nyt tag, totalrenovering, carport og meget mere.

ANMELDELSER:

5/5
Udskiftning af tag
NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
Majbritt
Fra Trustpilot
5/5
Kan virkelig
anbefale NJ byg

Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
Dorthe
Fra Trustpilot
5/5
Stor faglig stolthed
Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
Casper
Fra Trustpilot

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

Indhent et tilbud

Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.