Træterrasse

Vi står klar til at hjælpe dig med din næste træterrasse. Vi har mange års erfaring inden for området og kan helt sikkert lave en løsning du er glad for i mange år.

INDHENT TILBUD

Få professionel hjælp til at bygge din nye træterrasse

Kunne du tænke dig at få bygget en ny terrasse i træ på din grund, men har du ikke selv tiden eller kompetencerne til at stå for byggeprojektet? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos NJ Byg ApS har vi stor erfaring inden for opbygning af træterrasse, som vi blandt andet varetager for en række forskellige kunder i Skjern, Nørre Nebel, Tarm og Ringkøbing. Vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores hjælp i forbindelse med opbygning af træterrasse.

Overvejelser inden
vi går igang

Inden vi går i gang med din opbygning af træterrasse, er der nogle overvejelser, som du med stor fordel kan gøre dig. Du kan blandt andet gøre dig nogle overvejelser omkring:

Hvis du i forbindelse med ovenstående overvejelser har brug for rådgivning eller inspiration til, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan din nye terrasse i træ kan komme til at se ud, så står vi altid klar med kompetent vejledning.

Vi tager gerne en dialog med dig omkring fordele og ulemper ved de forskellige valgmuligheder, så vi sammen kan sikre os, at du ender med at få lige præcis den træterrasse, som du drømmer om.

Vi sikrer dig en korrekt opbygning af træterrasse

Når du vælger at lade os stå for at bygge din nye træterrasse, uanset om den skal være høj eller i niveau med jorden, så kan du være helt tryg ved, at du får et færdigt resultat, der både er flot og indbydende, og som kan holde i de næste mange år.

ANMELDELSER:

5/5
Udskiftning af tag
NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
Majbritt
Fra Trustpilot
5/5
Kan virkelig
anbefale NJ byg

Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
Dorthe
Fra Trustpilot
5/5
Stor faglig stolthed
Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
Casper
Fra Trustpilot

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

Indhent et tilbud

Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.