Carport

Få en ny carport der matcher dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med at bygge carporte. Kontakt os allerede i dag.

INDHENT TILBUD

dobbelt carport

Vi bygger
din nye carport

Er den eksisterende carport i din indkørsel gammel, og trænger den til at blive skiftet ud? Eller har du endnu ikke et sted, hvor du kan parkere din bil i tørvejr? Uanset hvilken situation du står i,  stiller vi hos NJ Byg ApS gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed.

Vi bygger carporte i mange forskellige afskygninger for kunder i Nørre Nebel, Ringkøbing, Skjern og Tarm, men har du brug for vores hjælp i et andet nærliggende område, så varetager vi også gerne din opgave her.

Vælg mellem mange forkellige løsninger

En carport kan komme i mange forskellige afskygninger, og derfor har du naturligvis også mulighed for at vælge mellem flere forskellige løsninger, når du lader os stå for byggeriet. Du kan for eksempel vælge mellem:

De forskellige løsninger kan naturligvis også kombineres, så du for eksempel kan få en enkelt eller en dobbelt carport med skur.

Carport giver flere muligheder

Udover at holde din bil i tørvejr, tilbyder vi også at lave tilbygninger til carporten, uanset om det er et redskabsskur du har behov for eller et cykelskur i forlængelse af carporten. Det kan også være at du ønsker et tørt sted du kan opbevare dit brænde? Vi kommer med glæde og måler op, samt forslag til en god løsning, så du får plads til det du har behov for.

Hvis du har købt en færdig carport, kommer vi også gerne og montere den for dig. Vi sørger for at den kommer til at stå solidt og er bygget hensigtsmæssigt. Udover at bygge carporte tilbyder vi også en del andre ydelser, også i form af tilbygninger til netop dine behov.

Pålidelig og erfaren tømrer

Som din lokale tømrer i Skjern og omegn er det vigtigt for os at, der er god kemi og tæt kontakt imellem os. På den måde kan vi sikre at det arbejde vi udfører opfylder dine ønsker og behov.

Vi gør en dyd ud af at være menneskelige, lyttende og løsningsorienterede i vores arbejde. Disse ting er efter vores erfaring med til at levere det mest optimale slutresultat.

carport i sort træ
202349408_131457755772122_4789939087348559764_n_45

Få beregnet en pris på en ny carport

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget en ny carport vil komme til at koste dig? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os. Når vi kender til dine individuelle ønsker og behov i forhold til størrelsen, design og materialevalg, så udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig på lige netop den løsning, der matcher dine personlige behov.

Vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for inspiration.

Vi bygger gerne en ny carport til dig i Ringkøbing, Tarm, Nørre Nebel, Skjern og omegn.

ANMELDELSER:

5/5
Udskiftning af tag
NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
Majbritt
Fra Trustpilot
5/5
Kan virkelig
anbefale NJ byg

Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
Dorthe
Fra Trustpilot
5/5
Stor faglig stolthed
Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
Casper
Fra Trustpilot

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

Indhent et tilbud

Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.