Totalrenovering af bolig

Skal du bruge et kompetent tømrerfirma til at stå for total renoveringen af din bolig? Så lad NJ Byg ApS påtage sig opgaven. Som erfarent tømrerfirma har vi stor viden inden for renoveringer af boliger og står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Indhent tilbud

Vi går
ind for

Kvalitet hver gang

Sammen kommer vi frem til det bedste resultat uden at gå på kompromis med kvaliteten

Tilfredse kunder

For at sikre os tilfredse kunder, leverer vi god service og godt arbejde hver gang.

Faglig stolthed

Vi er din pålidelige tømrervirksomhed, som går op i faglig stolthed

Lad os stå for total renoveringen

En total renovering kan godt resultere i spørgsmål og tanker om hvem der skal stå inde for hvad, og hvem der varetager hvilke opgaver. Vi har stor erfaring inden for renovering af huse og lejeligheder. Vi står for hele processen og sørger for at besvare alle spørgsmål som du måtte have dertil. Vil du vide mere om dine mange muligheder for en totalrenovering med NJ Byg ApS? Så kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.

Renovering af din bolig

Skal du igang med renovering af hus eller anden bolig, er det vigtigste for os at der er god kemi og kommunikation imellem os. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at rådgive og hjælpe dig bedst muligt. Derfor kommer vi også gerne med alternativer, så din renovering bliver så optimal som muligt både økonomisk og kvalitetsmæssigt. Vi er først færdige med vores arbejde når du er tilfreds med resultatet.

Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde den løsning der passer dig.

Få et tilbud på renovering

En renovering af bolig, kan betyde mange ting. Derfor er det svært at give en eksakt pris på hvad en total renovering af en bolig koster. Dette skyldes primært, at det kommer meget an på hvad dine behov og ønsker er. Hvis du derfor kontakter os giver vi med glæde et uforpligtende tilbud på netop dit renoverings projekt.
fuld renovering af bolig

ANMELDELSER:

5/5
Udskiftning af tag
NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
Majbritt
Fra Trustpilot
5/5
Kan virkelig
anbefale NJ byg

Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
Dorthe
Fra Trustpilot
5/5
Stor faglig stolthed
Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
Casper
Fra Trustpilot

Kontakt os allerede i dag

Kunne du tænke dig en totalrenoverings løsning eller kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kunne gøre for dig? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 51 90 04 30 eller via mail kontakt@njbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent et tilbud

Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.