Tømrer tarm

Har du et nyt byggeprojekt og søger derfor en tømrer i Tarm? Så få professionel hjælp af NJ BYG ApS. Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og sætter faglig stolthed højt, når vi udfører tømreropgaver for vores kunder i Tarm. Kontakt os i dag og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig.

INDHENT TILBUD


  Branchens skarpeste tømrer i Tarm

  Vi har stor erfaring med alt slags tømrerarbejde, vi varetager enhver opgave uanset størrelse og omfang. Igennem vores mange år i branchen, har vi udført et utal af opgaver i Tarm og omegn. Derfor er vi det helt rette tømrerfirma, når du skal have hjælp til at få opfyldt dine drømme. Uanset om du skal have udført et projekt til privat eller erhverv, står vi som professionelle tømrer i Tarm klar til at realisere din boligdrøm.
  Tømrer Tarm

  Din lokale tømrer i Tarm

  Som dit lokale tømrerfirma i Tarm og omegn, har vi din tilfredshed som vores målsætning. Vi står med dig igennem hele processen og giver dig altid vores professionelle rådgivning og vejledning, så vi sammen kan opnå det resultat som du søger. Som din foretrukne tømrer i Tarm, er kvalitet og service aldrig noget vi går på kompromis med. Vi udfører altid vores arbejde med perfektionisme for øje, helt ned til den mindste detalje.

  Vælger du os som din samarbejdspartner er du garanteret et veludført stykke arbejde, som du kan være glad for i mange år frem. Kunne du tænke dig at høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Så kontakt os i dag på telefon: 51 90 04 30 eller via mail: kontakt@njbyg.dk.

  Vi hjælper dig med alt inden for

  • Nyt tag
  • Træterrasse
  • Overdækket terrasse
  • Carport
  • Udestue
  • Udskiftning af vinduer
  • Totalrenovering

   

  Se tidligere udførte projekter her.

  Garanteret godt håndværk og god service

  Hos NJ BYG garanterer vi dig altid en tømrer som har hænderne rigtigt skruet på, og har de kompetencer der skal til for at skabe de smukkeste resultater for dig. Vores team er alle uddannede med den nyeste viden i branchen, lige såvel udstyret med de nyeste arbejdsmetoder. Vi stræber altid efter at udføre en opgave til perfektion, dog kan der stadig forekomme fejl, vi er trods alt stadigvæk mennesker. Skulle det dog ske, at vi laver en fejl, skal du ikke være i tvivl om at vi retter op på det med det samme.

  Få et skarpt tilbud fra din næste tømrer i Tarm

  Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt i Tarm, så kontakt os allerede i dag på telefon 51 90 04 30 eller på mail kontakt@njbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  ANMELDELSER:

  5/5
  Udskiftning af tag
  NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
  Majbritt
  Fra Trustpilot
  5/5
  Kan virkelig
  anbefale NJ byg

  Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
  Dorthe
  Fra Trustpilot
  5/5
  Stor faglig stolthed
  Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
  Casper
  Fra Trustpilot

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
  Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

  Indhent et tilbud

  Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.