Tømrer Silkeborg

Har du et nyt byggeprojekt og søger derfor en tømrer i Silkeborg? Så få professionel hjælp af NJ BYG ApS. Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og sætter faglig stolthed højt, når vi udfører tømreropgaver for vores kunder i Silkeborg. Kontakt os i dag og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig.

INDHENT TILBUD


  Branchens skarpeste tømrer i Silkeborg

  Vi har bred erfaring inden for alle former for tømrerarbejde og påtager os enhver opgave, uanset størrelse og kompleksitet. Gennem vores mange år i branchen har vi gennemført utallige projekter i Silkeborg og omegn. Derfor er vi det ideelle tømrerfirma til at hjælpe dig med at realisere dine drømme. Uanset om projektet er til privatpersoner eller erhverv, står vi som professionelle tømrere i Silkeborg klar til at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

  Tømrer Tarm

  Din lokale tømrer i Silkeborg

  Som dit lokale tømrerfirma i Silkeborg og omegn er din tilfredshed vores højeste prioritet. Vi støtter dig gennem hele processen og tilbyder altid vores professionelle rådgivning og vejledning for at sikre, at vi sammen opnår det ønskede resultat. Som din foretrukne tømrer i Silkeborg går vi aldrig på kompromis med kvalitet og service. Vi udfører vores arbejde med øje for perfektion, ned til mindste detalje.

  Når du vælger os som din samarbejdspartner, er du sikret et omhyggeligt udført arbejde, som du vil værdsætte i mange år fremover. Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag på telefon: 51 90 04 30 eller via mail: kontakt@njbyg.dk.

  Vi hjælper dig med alt inden for

  • Nyt tag
  • Træterrasse
  • Overdækket terrasse
  • Carport
  • Udestue
  • Udskiftning af vinduer
  • Totalrenovering

   

  Se tidligere udførte projekter her.

  Garanteret godt håndværk og god service

  Hos NJ BYG får du altid en tømrer med de rette færdigheder og erfaring til at skabe de bedste resultater for dig. Vores team består af veluddannede fagfolk, der er opdaterede med den nyeste viden og udstyr i branchen. Vi stræber altid efter at udføre vores opgaver til perfektion. Selvom vi gør vores bedste, kan der stadig ske fejl, da vi trods alt er mennesker. Hvis der opstår en fejl, kan du være sikker på, at vi straks retter op på det.

  Få et skarpt tilbud fra din næste tømrer i Silkeborg

  Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt i Silkeborg, så kontakt os allerede i dag på telefon 51 90 04 30 eller på mail kontakt@njbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  ANMELDELSER:

  5/5
  Udskiftning af tag
  NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
  Majbritt
  Fra Trustpilot
  5/5
  Kan virkelig
  anbefale NJ byg

  Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
  Dorthe
  Fra Trustpilot
  5/5
  Stor faglig stolthed
  Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
  Casper
  Fra Trustpilot

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
  Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

  Indhent et tilbud

  Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.