Tømrer Ringkøbing

Hvis du søger en erfaren tømrer til at udføre et godt stykke håndværk i Ringkøbing eller omegn, så er du kommet til det rette sted. Hos NJ Byg har vi mange års erfaring inden for tømrerfaget og løser alle former for tømreropgaver. Kontakt os allerede i dag, for at hør mere.

INDHENT TILBUD


  Din lokale tømrer i Ringkøbing

  Vi går op i at kende vores lokalområde og med base i Skjern kan vi hurtigt være hos dig i Ringkøbing. Lad os hjælpe dig med, at få opfyldt dine bygge drømme. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig igennem hele processen, så du ender med det resultat som du søger. Som din foretrukne tømrer i Ringkøbing, kan du trygt og sikkert lade os stå for tømrerarbejdet på din bolig. Vi udfører altid vores arbejde med perfektionisme for øje og ned til den mindste deltalje.

  Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig kan du med fordel kontakte os på telefon 51 90 04 30 eller mail kontakt@njbyg.dk.

  Tømrer Tarm

  Renovering af bolig i Ringkøbing

  Hvis du står med en større renoveringsopgave, kan du trygt og roligt, lade os klare den for dig. Vi har i årenes løb udført et væld af bolig renoveringer, alt sammen til glade og tilfredse kunder. Det vigtigste for os er, at kemien og kommunikationen imellem os er god, da det vil skabe de bedste forudsætninger for, at du får det bedste produkt muligt. Vi er først færdige med vores arbejde når du er fuldt ud tilfreds med slut resultatet.

  Vi hjælper dig med alt inden for

  • Nyt tag
  • Træterrasse
  • Overdækket terrasse
  • Carport
  • Udestue
  • Udskiftning af vinduer
  • Totalrenovering

   

  Se tidligere udførte projekter her.

  Godt håndværk og faglig stolthed

  Hos NJ Byg går vi særligt på i vores håndværk, og kan garantere dig at vores hænder er rigtigt skruet på. Vores team står klar til at skabe de smukkeste resultater for dig. Udover godt håndværk, går vi også op i vores faglige stolthed og sørger for løbende at tage efterudannelse i form af kurser og, så vi altid er udrustet med de nyeste arbejdsteknikker. Vi bestræber os altid på, at udføre opgaven til perfektion, dog kan fejl forekomme da vi kun er mennesker. Skulle der dog ske en fejl, kan du stole på at vi retter op med det samme, så du ikke oplever nogen gener ved vores arbejde.

  Kontakt os allerede i dag

  Så hvis du står med et større eller mindre tømrerprojekt i Ringkøbing, kan du trygt kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme. Vi kan fanges på telefon 51 90 04 30 eller på mail kontakt@njbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  ANMELDELSER:

  5/5
  Udskiftning af tag
  NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
  Majbritt
  Fra Trustpilot
  5/5
  Kan virkelig
  anbefale NJ byg

  Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
  Dorthe
  Fra Trustpilot
  5/5
  Stor faglig stolthed
  Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
  Casper
  Fra Trustpilot

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
  Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

  Indhent et tilbud

  Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.