Tømrer Herning

Har du et nyt byggeprojekt og søger derfor en tømrer i Herning? Så få professionel hjælp af NJ BYG ApS. Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og sætter faglig stolthed højt, når vi udfører tømreropgaver for vores kunder i Herning. Kontakt os i dag og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig.

INDHENT TILBUD


  Branchens skarpeste tømrer i Herning

  Vi har omfattende erfaring med alle typer tømrerarbejde og tager os af opgaver af enhver størrelse og kompleksitet. Gennem vores mange år i branchen har vi udført utallige projekter i Herning og omegn. Derfor er vi det perfekte tømrerfirma til at hjælpe dig med at realisere dine drømme. Uanset om dit projekt er til privat brug eller erhverv, står vi som professionelle tømrere i Herning klar til at gøre dine boligdrømme til virkelighed.

  Tømrer Tarm

  Din lokale tømrer i Herning

  Som dit lokale tømrerfirma i Herning og omegn er din tilfredshed vores højeste prioritet. Vi støtter dig gennem hele projektet og tilbyder altid vores professionelle rådgivning og vejledning for at sikre, at vi sammen når det ønskede resultat. Som din foretrukne tømrer i Herning går vi aldrig på kompromis med kvalitet og service. Vores arbejde udføres altid med øje for perfektion, helt ned til mindste detalje.

  Vælger du os som din partner, er du sikret et solidt udført arbejde, som du vil glæde dig over i mange år. Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag på telefon: 51 90 04 30 eller via mail: kontakt@njbyg.dk.

  Vi hjælper dig med alt inden for

  • Nyt tag
  • Træterrasse
  • Overdækket terrasse
  • Carport
  • Udestue
  • Udskiftning af vinduer
  • Totalrenovering

   

  Se tidligere udførte projekter her.

  Garanteret godt håndværk og god service

  Hos NJ BYG giver vi dig altid en tømrer med de rette færdigheder og ekspertise til at levere de bedste resultater for dig. Vi består af fagfolk med den nyeste viden inden for branchen og de mest opdaterede arbejdsmetoder. Vi stræber efter perfektion i alle vores opgaver, men som mennesker kan vi begå fejl. Hvis det sker, kan du være sikker på, at vi hurtigt retter op på det.

  Få et skarpt tilbud fra din næste tømrer i Herning

  Hvis du kunne tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt i Tarm, så kontakt os allerede i dag på telefon 51 90 04 30 eller på mail kontakt@njbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  ANMELDELSER:

  5/5
  Udskiftning af tag
  NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
  Majbritt
  Fra Trustpilot
  5/5
  Kan virkelig
  anbefale NJ byg

  Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
  Dorthe
  Fra Trustpilot
  5/5
  Stor faglig stolthed
  Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
  Casper
  Fra Trustpilot

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
  Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

  Indhent et tilbud

  Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.