Tømrer Nørre nebel

Søger du en professionel tømrer i Nørre Nebel? Så er du kommet til det rette sted. Vores tømrere har lavet et hav af opgaver i Nørre Nebel til kunder med stor tilfredshed. 

INDHENT TILBUD


    Nørre Nebels bedste tømrer

    Vi har gennem årene løst mange opgaver i Nørre Nebel, og vi ser frem til at løse dine, så du kan få dit drømmeprojekt. I NJ BYG har vi brede kompetencer, og kan derfor hjælpe dig, med lige netop det du søger. Igennem hele processen sørger vi for at vejlede og rådgive dig, så du får det ønskede resultat.

    Der er ingen opgaver der er for store eller for små, og de bliver altid udført med perfektionisme. Vi vægter kvalitet og service højt, så du kan være sikker på, at dit projekt står skarpt og holder i mange år.

    Vi mener at god kommunikation og kemi skaber fundamentet for et godt byggeprojekt. 

    Tømrer nørre nebel

    Større renoveringer i Nørre Nebel

    Står du og skal i gang med en større renovation i Nørre Nebel? Så lad NJ BYG hjælpe dig.

    Vi har stor erfaring inden for større projekter som boligrenovering, carport mm. Derfor kan du trygt vælge os til at udføre arbejdet.
    Vi tilrettelægger altid en plan for projektet, så vi med vores erfaring og effektive tilgang, kan opretholde en realistisk tidsplan.

    Vi har høje krav til vores arbejde, og vi stopper ikke før du er tilfreds med resultatet.

    Vi hjælper dig med alt inden for

    • Nyt tag
    • Træterrasse
    • Overdækket terrasse
    • Carport
    • Udestue
    • Udskiftning af vinduer
    • Totalrenovering

     

    Se tidligere udførte projekter her.

    Hvad koster det at renovere et hus?

    Prisen på en husrenovering afhænger af materialer og timepriser. Hos NJ BYG benytter vi os kun af materialer af højeste kvalitet. Vi besigtiger altid opgaven inden vi kommer med et tilbud, da alle opgaver er forskellige.

    Vi bestræber os altid efter at levere de bedste resultater til lige netop dig og det du drømmer om. Derfor står vores specialister altid klar til at rådgive dig, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dine ønsker. Efter en snak og besigtigelse af opgaven vil vi komme med et uforpligtende tilbud tilrettet dine ønsker.

    Kontakt os her for et uforpligtende tilbud

    Kontakt os nu til en snak om dine drømme i Nørre Nebel, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Du kan få fat på os på telefon: 51 90 04 30  eller på mail: kontakt@njbyg.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

    ANMELDELSER:

    5/5
    Udskiftning af tag
    NJ Byg leverer konkurrencedygtige priser og professionelt tømrerarbejde. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet i forbindelse med renovering af tag. Der har været en åben dialog og fokus på det bedst mulige resultat. NJ Byg er behagelige at have på besøg og vi vil ikke tøve et øjeblik med at kontakte dem igen.
    Majbritt
    Fra Trustpilot
    5/5
    Kan virkelig
    anbefale NJ byg

    Dygtig og pålideligt firma. Overholder de aftaler vi laver. Og super engagerede medarbejdere, som arbejdede benhårdt på at få lagt taget færdig inden det blev stormvejr. Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen. 👍🏻
    Dorthe
    Fra Trustpilot
    5/5
    Stor faglig stolthed
    Vi har for 2. Gang brugt NJ byg som tømrer på et mindre tag projekt med kileopbygning og fald mod flere sider. Opgaven blev udført perfekt og efter aftalen. Alt i alt et meget seriøst firma med dygtige folk. Kan klart anbefales.
    Casper
    Fra Trustpilot

    Kontakt os for et uforpligtende tilbud

    Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave – Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.
    Du kan ringe eller skrive til os, du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular

    Indhent et tilbud

    Beskriv gerne din opgave eller projekt kort.